English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

ORGON => Energia Orgonică

Energie- și vitalitate pt protecția- și pt succesul Dvs.!
Echipamente & Generatoare ORGONICE originale din Super-ORGONITĂ

~ Contact  |  Prețuri / Comenzi  |  Energizare (gratis)  |  Harta pagini ~                                                                                                                        

JU 99 Echipament Mental

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții “Șansele tale de a obține succesul sunt direct proporționale cu nivelul de plăcere pe care îl obții din ceea ce faci.”
Michael Korda

.


Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală
JU 99

Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e, cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală (Generatoare Chi & Prana & Orgone) integrate - cu pulsatie pe frecvente joase- și ultra joase -
recomandate -printre altele- pt meditație, relaxare și -re-vitalizare, învățare rapidă, eliminarea stressului, neuro-tehnologie, echilibrarea și coordinația celor două emisfere ale creierului, trezirea energiei kundalini, energizare și echilibrare chakre, protecție energetică, energizare apă și hrană zilnică, etc., etc.

Echipament de Energie- și Forta Vitală JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Echipament Mental & PsihoTrainer

JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat și integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz)
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & & Generator Pranic & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, încorporat și integrat in echipament, manufacturat din Orgonita & Super-Orgonita, ce funcționează (oscilează / pulsează) pe o frecvență fixă (alfa / alpha joasă): rezonanța Schumann (frecvența / oscillația Terrei: 7,83 Hz), generând și emițând astfel Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică, ce va pulsa și oscila pe aceași frecvență.

JU 99 Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală Ideal pt energizare, revigurare, revitalizare, pastrarea sanatatii, deasemeni pt meditatie, relaxare, învățare rapidă (speed learning), lărgirea memoriei (memory boost) și extragerea mai ușoară a informațiilor stocate, etc., etc.
practic; pt tot ceea ce necesită un flux constant și dinamic de Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică, care -apoi- poate fi preluată și utilizată -conștient!- în toate activitățile dorite !
Folosiți-o în ajutorul- și avantajul Dvs., și a celor dragi!

Doar alimentați-il cu tensiunea recomandată (conectați mufa de alimentare, apoi puneți alimentatorul în priză), și deja va funcționa- și va lucra pt Dvs., vă va energiza și -re-vitaliza, -instantaneu- va genera- și emite Energie Vitală și Forta Vitală benefică și pozitivă, care se va revărsa asupra Dvs., și pe care o puteti -apoi- prelua și folosi -conștient- în toate activitățile Dvs. dorite, pt meritul și succesul Dvs.!

Notă:
Utilizând-ul cu oricare Program Radionic de Manifestare, se poate obtine- și se poate folosi ca și un Dispozitiv Radionic de Putere virtual!

Dimensiuni (lungime, lățime, înalțime): aprox. [ 12 x 7 x 3 ] cm
Tensiune alimentare: 7,5 VCC (min. 300 - 500 mA)

   Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat în Echipament: 1 buc
   Tipul Generator de Energie Vitală & Forță Vitală integrat în Echipament: St (Standard)
   Frecvența interioară a Generatorului de Energie Vitală & Forță Vitală: fixă; 7,83 Hz

Avand integrat in echipament Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitala (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic - care a  fost inventat de catre Karl Hans Welz și realizat din cea mai performanta matrice de mixtura de materiale speciale; Super-Orgonita®), care oscilleaza -in cazul acestui Echipament, doar- pe o frecventa fixa ultra-joasa, poate fi utilizat -desigur- ca și Echipament Mental & PsihoTrainer.

Fluxul de Energie Vitală și Forta Vitala generata- și emanata de Echipament -respectiv de Generatorul intern integrat Chi / Qi & Generator |Prana / Pranic & Generator Orgone / Orgonic- oscileaza deasemenea pe frecventa de 7,83Hz (respectiv armonicile ei).

Frecventa de 7,83 Hz (Resonanta Schumann, oscilatia Terrei) este utilizata -printre altele- pentru:
creativitate, inovatii, descoperiri, regenerări, vindecări (demararea procesului de auto-vindecare), deasemeni pentru inspiratii- și creatii artistice, ESP, scopuri- și obiective -urmarite- in general, etc., etc.
Vezi și pagina 'Setarea frecvențelor'.

Dacă scopul principal -pe lângă celelalte facilităti oferite!- este să vă energizati pe Dvs. însusi,, (si -chiar- și alte persoane), vă recomandăm o unitate de bază, cum ar fi și JU 99, cu un cuplu disc de transfer TC 99, sau -si mai bine- un intensificator / buster de Energie Vitală cu discul de transfer unic aferent, PBT 2400.
Purtand la- și cu Dvs. discul de transfer, veti putea simtii-,prelua-, utiliza- și folosi, și -desigur- veti putea beneficia de Energia- și Forta Vitala emisa și degajata de Echipamentul Dvs., oriunde v-ati afla (la doar cateva sute de metrii distanta de Echipamentul Dvs. de Energie Vitală și Forta Vitala sau la cateva mii de kilometrii departare, fiind -poate- pe un alt continent).


Obiectivul și scopul principal ale Echipamentelor
de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală integrate este de a vă energiza (pe toate planurile) și de a da- și asigura forță- și putere tuturor acțiunilor Dvs., inclusiv celor la distanță (la -orice- distanta)!JU 99 Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Orgonic integrat) + legatura structurala RAOPTC, energizand niste capsule de vitamine și suplimente alimentare
În fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală este integrat cel putin un Generator de Energie Vitală și Forta Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic) confecționat din Super-Orgonită !

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala JU 99 Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala (cu Generator Chi & Generator Prana & Generator Orgonic integrat)  +  legătura structurală RAOPTC, energizând niște/câteva capsule de vitamine și suplimente alimentare

Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 este un dispozitiv performant, recomandat pt uzul personal, și -avand in vedere pretul lui atractiv, desigur- este accesibil pt oricare buget.

Acest Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala contine toate partile esentiale unui Echipament mai mare și mai puternic.

Excelenta ei calitate și costul acceptabil, il face a fi un ustensil puternic și important pt toate persoanele acaror buget -inca!- nu le permite achizitionarea unui Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala mai mare, mai flexibil, mai versatil și -mult- mai puternic, dar care doresc -totusi- sa "aduca magie" in viata lor, și care sunt pregatiti-, și sunt gata pt lucrul acesta-, și doresc sa obtina rezultate pozitive permanente, schimbari pozitive și decisive privind prosperitatea, relatiile optime cu altii, incredere in sine, liniste sufleteasca și bucurie.

Calitatea ei ridicata ii confera performanta, iar usurinta utilizarii lui ii da flexibilitatea dorita.

Dispozitivul este perfect in a fi utilizat pt energizare, relaxare și pt a cunoaste și invata lucrul cu Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale (Tehnologia Orgone).
Este un dispozitiv excelent pt cei care nu au lucrat inca cu dispozitive ce genereaza și emit Energie Vitală și Forta Vitala (chi, prana, mana, orgon/orgone, vril, od, fluid magnetic, bioenergie, etc.), și este totodata un echipament convenient- și usor de utilizat pt a fi folosit cu succes de orice persoana fără prea multa experienta in manipularea (in sensul bun al cuvantului ;-)) energiilor subtile, fiind un "ustensil" foarte important in fiecare familie, casa, apartament și gospodarie.

Ii puteti conferi mai multa putere utilizand-ul impreuna cu "legatura structurala" TC 99 (cuplu de discuri de transfer), sau și mai bine cu "booster-ul" PBT 2400!
Puneti o parte pe Echipament, iar cealalta parte purtati-il la Dvs. (in buzunar, sau in geanta/poseta). In acest fel veti receptiona fără cea mai mica pierdere fluxul de energie generat- și emis de catre echipamentul Dvs., puteti benefiacia de toate avantajele utilizarii Energiei Vitale & Fortei Vitale, indiferent ca sunteti la "doar" 500 de metrii de aparat, sau va aflati la mii de km departare pe un alt continent!ju99+pbt2400

Logic, veti avea mai multa putere daca folositi echipamentul impreuna cu amplificatorul de Energie Vitală și Forta Vitala (busterul) PBT 2400 (Power Booster 2400), veti creste puterea lui JU 99 la mai mult decat dublu!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 impreuna cu amplificatorul deEnergieVitala PBT 2400, Amplificator de Energie Vitală și Forta Vitala cu disc de transfer unic - o legatura structurala sigura cu ajutorul caruia puteti prelua și beneficia de toate avantajele Energiei- și Fortei Vitale Universale generate și emise de catre JU 99

In plus, daca cumva aveti un dispozitiv radionic traditional (sau astfel spus; unul vechi și neperformant, care nu are integrat -cel putin- un Generator de Energie Vitală și Forta Vitala -ca și in cazul dispozitivelor noastre radionice-, care poate genera un flux masiv- și continuu, atat de necesar -am spune chiar indispensabil- privind succesul operatiei- și programarii radionice!) sau orice alt dispozitiv pt manifestare și actiune la distanta (care -prin constructie- neglijeaza fluxul de energie vitala), daca il puneti langa JU 99 -sau oricare alt Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala (in raza lui/lor de actiune) acel dispozitiv va deveni mult mai efectiv!.
Vezi și pag "Radionica și Energia Vitala".

Dispozitivul radionic -traditional- devine astfel un dispozitiv mult mai puternic datorita campului- și fluxului dinamic de Energie Vitală și Forta Vitala cu- sprin care este impulsionat-, intarit și intensificat.

Acelasi efect- și rezultat performant il puteti obtine, cand combinati JU 99 cu careva dintre programele noastre radionice (de ex. programul radionic RI 2400 CD / Manifestation Program - Program Radionic de Manifestare).

Recomandabil este-cel putin in prima faza, in primele zile de utilizare- ca sa-l folositi cate 1 ora, sau o ora jumatate pe zii -cel putin la inceput-, și sa cresteti treptat durata- și perioada de timp, cu cate o jumatate de ora/o ora pe zii, pana va obisnuiti cu folosirea lui.
Dupa o perioada de acomodare (cca. 2 -  3 saptamani), îl puteti utiliza- și folosi zii- și noapte, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana!

JU 99 :: Echipament de Energie- și Forta VitalaObs.
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala JU 99 functioneza cu un alimentator / adaptor de curent- și tensiune continua (7,5 - 9 VCC, min. 300mA, mufă mono de 3,5mm).

Și JU 99 (ca și toate celelalte Echipamente- de Energie Vitală și Forta Vitala) are teava de iesire -tunul de emisie- din argint!
Argintul este foarte apreciat și agreat de profesionisti, cand vine vorba de energizare (energizare- și incarcare cu Forta Vitala, al tuturor corpurilor - nu numai pe cel fizic...).

Generatorul de Energie Vitală și Forta Vitala incorporat in JU 99 pulseaza/oscileaza pe "rezonanta Schumann": frecventa de 7,83 Hz - adica frecventa Pamantului.
Este o frecventa binecunoscuta- și larg utilizata de profesionisti-, care (conform expertilor in undele cerebrale) utilizandu-l, prezinta mai multe avantaje:
bună pt energizare, dar in acelasi timp și pt relaxare- și meditatie, pt a invinge "jetleg"-ul (oboseala datorita diferentelor de fus orar), pt a respinge orice fel de control mental, pt invatare rapida, precizie- și coordinare, și multe-multe altele.
O frecventa indicata și pt scopuri "materiale": pt finante, bani și prosperitate - in general.

» Pt mai multe informatii, vezi și pagina Tehnologia Frecventelor Joase- și Ultra-Joase, / Unde cerebrale...

Trei (3) Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitala JU 99 legate în serie (JU 399), amplasate și dispuse in diferite colțuri ale camerei, constituie deja un sistem de echipamente mult mai avansat și -ceea ce este mai important!- și mai puternic.

JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat și integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz) + JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat și integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz) + JU 99 | Echipament de Energie- și Forță Vitală JU 99 | Echipament de Energie Vitala cu Generator Chi & Generator Orgonic de tip 'Standard' intern, incorporat și integrat in echipament, functionand (osciland / pulsand) pe o frecventa fixa (alpha joasa): rezonanta Schumann (frecventa Terrei: 7,83 Hz)
3 x JU 99 => JU 399

Oricare ar fi intentiile Dvs. -printe multele alte aplicatii ale lui- JU 99 -pe langa faptul ca va pune la dispozitie cantitatea de extra-energie de care aveti nevoie pt a realiza- și obtine telurile propuse- va aprovizioneza in continuu- și neincetat cu aceasta energie pozitiva mistica, creativa și universala, care face diferenta -decisiva- dintre rezultatele mediocre și succesul total!

.

Aplicațiile in care acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală se poate utiliza, sunt nelimitate!
Diversitatea aplicațiilor Echipamentelor de Energie Vitală și Forta Vitala este limitată doar de imaginatia și fantezia utilizatorului ! .


Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

.

. pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pt avantajul și succesul nostru și a celor dragi, pentru a da putere gândurilor -pozitive- și ideilor creative, pentru a da putere- și forță dorinței de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii și dobândirii țelurilor propuse! ...


Obiectivul
și scopul principal ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală JU 99

. .

atentiecu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) integrate, este de a vă energiza (pe toate planurile) și de a da- și asigura energie, forță- și putere gândurilor Dvs. constructive și creative, și -desigur!- tuturor acțiunilor Dvs., inclusiv celor la distanță (la -orice- distanta) !

.


Sarcina majoră
ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

. . este aceea de a da putere și fortă (Fortă Vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătățirea continuă și permanentă a calității vieții Dvs.!


Datoria principală
ale Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

. . este de a genera Energia Vitală & Forta Vitala benefica, care apoi poate fi utilizata și folosita -constient- in oricare activitate a noastra, spre ajutorul și avantajul nostru și a celor dragi. .


Echipamentele
de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

. .

în timpul funcționării, generează- și emană încontinuu-, neîncetat- și în permanență Energie Vitală & Forță Vitală (adică; Energie Chi / Qi, Prana, Orgon / Orgone, Od, Vril, Fluid magnetic, Bio-Energie, etc.) pozitivă, creativă și benefică, ce poate fi preluată-, folosită și utilizată în -absolut- toate activitățile efectuate și desfășurate, și în oricare / fiecare activitate dorită, pentru a obține rezultate semnificative!

De aici rezultă, că multitudinea utilizărilor și diversitatea aplicațiilor Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală este limitată doar de bogăția imaginației și de fantezia fiecărui utilizator. .


Combinația cu

Echipamente de Energie- și Forta Vitala FENG SHUI   =>   Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veti putea energiza și încarca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui -CHI-, spatiile în care traiti (locuinta si/sau camerele din apartamentul Dvs.), și spatiile în care lucrati (biroul si/sau locul de munca), fără însa a fi nevoit ca sa le reamenajati, redecorati sau reconstruiti (conform ideilor -deja- invechite și depasite a Feng Shui-ului traditional) !!!JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitalã :: Echipament Mental & PsihoTrainer + Harta Bagua | Energizand zona 'Faima și Recunoastere' a hartii Bagua / Pa-Qua :: Feng Shui Dinamic
Feng Shui + Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale => Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+

Echipamente de Energie- și Forta Vitala JU 99 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitală :: Echipament Mental & PsihoTrainer + Harta Bagua | Energizand zona 'Faima și Recunoastere' a hartii Bagua / Pa-Qua :: Feng Shui Dinamic

 Echipamente de Energie- și Forta Vitala ASTROLOGIA   =>   Manifestare Astro-Dinamică

Prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare și energiilor zodiacale) veti putea definii chiar Dvs. ce energii planetare sa va invaluie și și va serveasca ca sa va atingeti scopurile programate.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala & Manifestare Astro Dinamica :: JU 993 Echipamente de Energie- și Forță Vitală de tipul JU 99 expuse in diferite locuri in locuinta- sau birou, pot energiza foarte eficace spatiul respectiv.
Prin plasarea lor in birouri și sali de sedinte, puteti oferi partenerilor Dvs. de afaceri și -desigur- colegilor Dvs.- un climat energetic mai bun, incarcat cu Energie Vitală și Forta Vitala, și plina cu vitalitate!

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala JU 99 utilizat in metoda Manifestarii Astro Dinamice

Utilizati și 'Simbolurile- și filtrele magice', sau -si mai bine!- Programul Radionic de Manifesatre pt a "modula" Energia- și Forta Vitala generata și emisa de catre Echipament, pt a crea trend-uri favorabile Dvs.!


Echipamentul de Energie Vitală & Forță Vitală JU 99

cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic) integrat, este un aparat mic și compact, dar -totuși- destul de performant, conceput -în primul rând- acelor persoane, care -doar acum- încep acum să se familiarizeze cu Energia & Forța Vitală, respectiv, pt cei care nu au -încă!- experință în lucrul- și manipularea (în sensul bun al cuvântului!) a Energiei- și Fortei Vitale, fiind dedicat pt utilizarea ei optimă în a obține succesele dorite, pt a realiza și dobândii scopurile și telurile propuse -și programate-!

.

Împreună cu acest Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, recomandăm folosirea
Echipament de Energie- și Forta Vitala legăturilor structurale,
Echipament de Energie- și Forta Vitala simbolurilor -magice- și filtrelor arhetipale,și a
Echipament de Energie- și Forta Vitala programelor radionice de manifestare .

. » Vezi și pagina cu 'KIT'-uri, adică Catalogul Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitală   .

Sus, la inceputul paginii... | Energie- și Forta Vitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală

.

Echipament de Energie- și Forta Vitala  Pentru început: auto-ajutorare, auto-programare, energizare instantă

- pentru echilibrul și pacea interioară, armonie, pentru energizare, pt relaxare, revigurare și revitalizare

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Controlul și managementul energiilor
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Auto-Control mental
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Managementul și controlul stress-ului

Deasemenea, aceste Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -printre altele- și pt:
Echipament de Energie- și Forta Vitală energizarea, încarcarea -până la saturație- cu energie- și forță vitală a persoanelor, obiectelor (amuletelor), a apei și a hrăniizilnice
Echipament de Energie- și Forta Vitală încărcarea corpului / corpurilor cu Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică
Echipament de Energie- și Forta Vitală revigurare, revitalizare
Echipament de Energie- și Forta Vitală relaxare, meditație
Echipament de Energie- și Forta Vitala etc., etc. .

.

hellgruen Echipamente recomandate pentru energizare și auto-ajutorare, auto-dezvoltare

redball.gif (326 bytes) Dispozitive de Energizare și -re-Vitalizare
  hellblau Generatoare Chi / Qi & Prana & Orgone / Orgon

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala -cele mai noi și mai performante Echipamente Mentale & PsihoTrainere-, folosind Technologia Frecventelor Joase- și Ultrajoase / Extrem de Joase, se pot regla ca să oscileze- și să pulseze pe o -singură- frecvență (și -desigur- armonicile ei) sau pe mai multe frecvențe -presetate- extrem de joase- și ultrajoase.

În raza câmpului de acțiune a Echipamentelor de Energie Vitală & Forțã Vitalã, creierul se acomodeză -aproape- instantaneu și îsi reglează undele cerebrale la frecventa acestuia, deci în acest caz, nu numai că se poate obtine-, dar se poate și mentine mult mai usor nivelul corespunzător de constientizare!

Ideal pt energizarea corpurilor - pe toate cele 4 planuri (mental, astral, eteric, precum și cel fizic / material) -.

Ne putem folosi de Energia Vitală benefica și o putem utiliza -constient- în toate activitățile noastre, spre satisfacția și în avantajul nostru și al celor dragi ! .

Notă:
nu vă lasați păcăliți de acei falși comercianti sau -de ce sa nu le numim exact ceea ce sunt- hoti sau escroci, care incearcă să vândă diferite dubioase- și neperformante dispozitive primitive de -eventuală!-acumulare de energie vitală (acumulatoare orgone) numind- și titulandu-le (fals și greșit!) generatoare de energie vitală.
Așa cum -unii dintre ei- au încercat să-l fure pe D-l Welz, inventatorul orgonit®-ului și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală® (Generatoare chi, prana, fluid magnetic, od, orgon, bio-energie, etc.), vor face- și -poate?- vor încerca -același lucru- și cu Dvs.


JU 99 ->  
. Echipament de Energie Vitală & Forță Vitalăcomandati-il acum, pentru a profita cât mai repede de toate avantajele și beneficiile oferite !
Pentru comenzi, vizitați pagina Catalog / Lista Pret  »»  .

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă și benefică pt Dvs. și pt celor dragi cu o simplă apăsare de buton!


.  


Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente Mentale și PsihoTrainer-e
Echipamente recomandate pt Meditatie-, Relaxare, Eliberare stress și re-Vitalizare

:: JU 99 | JU 1000 | PCHD | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 | PFC 2400 | Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100 | AO 2000 ::
:: RAD 2400 HD ::

:: RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 1200 ::

.
JU 99 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala
Preț: 175,00 €  + cost transport
sau, echivalentul în RON

.

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Obțineți tot ce doriți și deveniți cine doriți să fiți cu ajutorul adecvat a Energiei Vitale & Forței Vitale! Fără ea nu există manifestare!
...Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -în timpul funcționării- generează și emit o cantitate însemnată de Energie Vitală & Forță Vitală pe care o puteți utiliza conștient(!) pt a obține ceea ce doriți și să deveniți cine doriți să fiți !!


.


  Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    


Contact / Email


Ne puteți contacta prin EMAIL, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact" (sau ne puteți suna -între orele specificate- la numărul de telefon afișat pe aceași pagină).
Așteptăm rândurile Dvs.!
Vă mulțumim!

Email / Mesaj

» Clic aici pentru a trimite Email cu formularul nostru
:: Titlul paginii: JU 99 Echipament Mental ::
:: www.orgon.ro/Echipamente-generatoare-de-Energie-Orgonica---Dispozitive-ORGONICE-JU-99-Echipament-Mental ::

ORGON => Energia Orgonică  |  www.orgon.ro
:: ORGON / JU 99 Echipament Mental ::
Energie- și vitalitate pt protecția- și pt succesul Dvs.!
Echipamente & Generatoare ORGONICE originale din Super-ORGONITĂ
~ Energia ORGONICĂ: Energie și Vitalitate pt Dvs., pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- și dați forță (vitală) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a se manifesta și materializa ! ~
[ www.orgon.ro / JU 99 Echipament Mental  { Contact :: Email :: Hartă site # 97284 - 3.226.72.118 :: (162.213.253.100) :: www.orgon.ro/Echipamente-generatoare-de-Energie-Orgonica---Dispozitive-ORGONICE-JU-99-Echipament-Mental | simpleStyle2cols-ro | ORGON | ORGON .ro | www.ORGON.ro {ŁCMSimple content--Ł | IMG:(abs):L-E--c/uf | PGS-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: www.orgon.ro / JU 99 Echipament Mental ]
  .    
top