www.orgon.ro
:: ORGON = Energia Vitală = Forța Vieții: Puterea Universului -acum- la îndemâna Dvs.! ::
~ GENERATOARE ORGONICE originale: Energie- și Vitalitate pt protecția- și pt succesul Dvs.! ~
 

 
 
 
 

Energia Orgonică = Energia Vitală & Forța Vieții

  »»   
Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)

Energia Vitală = Forța Vieții

 

Energia Vitală

 

 

sursa noastră de vitalitate, și

 
   

Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală


Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.ro Există o energie unică
și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă care este prezentă și vă înconjoară în permanență și care vă asigură -printre altele- sănătatea fizică și psihică, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea.

Dacă aveți - și beneficiați de- cunoștințele necesare și adecvate-, dacă știți cum s-o simțiți-, preluați -conștient!- și cum s-o utilizați -practic- în toate activitățile Dvs. dorite -indiferent dacă ele sunt mentale, astrale, eterice sau fizice- aveții posibilitatea de a avea-, de a dobândi și de a realiza mai mult, mult mai mult, decât ați reușit până acum vreodată.
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Se știe că, cei care posedă în abundență din această energie, Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala | EnergieVitala: www.energievitala.rocei care stiu cum să-o utilizeze, cei care îl folosesc -conștient, sau subconștient- sunt mai sănătoși, mai fericiti și mai impliniti în viață, pot să-și atingă țelurile mai repede și mai usor, decât cei care duc lipsă a acestei energii subtile.

În plus, s-a demostrat în ultima vreme, că tot această energie joacă un rol esențial și în procesul de manifestare și de formare -conștientă- a realității.

Din păcate, la ora actuală, cca. 70 - 80 - 90 % dintre oameni duc lipsa acută-, sau chiar cronică (!) a acestei energii- și forțe mistice, rezultatul fiind -din păcate- trist și sumbru; o sănătate mult diminuată, un sistem imunitar slăbit, acumulare crescută de stress si anxietate, o stare psihică labilă, stări accentuate de nervozitate, etc., etc.

Ce este de făcut în acest caz?
Înainte de a vă da raspunsul, și de a vă dezvălui soluția -simplă, dar (totodată, cât se poate de) eficace-, să încercăm să vedem și să analizăm, ce este această energie- și forță mistică, de care am amintit adineauri...

Departe de noi gândul că vă putem oferi o definiție scurtă, concisă și cât se poate de exactă, dar încercăm ca să vă punem la dispoziție acele informații relevante, din care veți putea chiar Dvs. deduce concluziile necesare...

 

Energia Vitală

 
 

este energia primordială a vieții.

 
Este un fluid nelimitat de energie divină.
Energia Vitală și Forța Vitală Universală este energia esentială în Univers, de natură subtilă, de cele mai multe ori invizibilă, din care sunt formate- și sunt derivate toate celelalte forme- și energii.

Univers | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roÎnsați intregul Univers este o masă enormă de energie, permanent pulsatorie.
Tot ceea ce există, este parte din Sursa din care totul s-a manifestat, și -încă-se manifestă.
Diversele vibratii si fluctuații ale acestui câmp, sunt percepute cu simțurile noastre ca fiind diferite forme ale materiei, o formă de energie mult mai rigidă și mai condensată.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Alocă putere și forță (Forță Vitală!) gândurilor tale pozitive și ideilor creative, spre manifestarea lor".
ALeX Sandor Dezsi

Energia Vitală & Forța Vitală Universală

 

omniprezentă, este esența-, suflul- și -totodată- sursa vieții.

 

Energia Vitală este parte integrantă și indivizibilă a Energiei Supreme atotputernice, pură, omniprezentă, transcendentală, atotputernică și creativă, dătătoare de viață și vitalitate, este o forță eternă infinită, inestimabilă și nemăsurabilă, este suflul divin și respirația Totului -și însăși a- Universului, impregnând și învăluind nu numai Universul nostru cu toate planetele, stelele și galaxiile sale, ci și întregul și nemărginitul Cosmos, fiind parte din emanația Ființei cele mai Supreme, a Absolutului Divin, a rădăcinii a tot ceea ce există, a existat și va exista, a celei mai străvechi Cauze (pe când timpul -încâ- nici nu exista), a Unului care este Totul.

Noi nu suntem -doar- corpul nostru -fizic-, sau emoțiile noastre, sau intelectul nostru, sau oricare distre structurile și constrângerile care reprezintă experiența noastră de viață, ci suntem parte a Energiei- și Forței Divine infinite, care folosește forma materială pentru a trăi experiența dezvoltării spirituale.

Totul în jurul nostru este energie, trupurile noastre (cu diferitele organe), gândurile și sentimentele noastre, locul material unde trăim și conviețuim, cât și toate evenimentel noastre din viață - fiecare exprimă o anume energie, chiar și noi înșine suntem o manifestare a aceste Energii Vitale și Forțe Vitale sublime.
Energia Vitală & Forța Vitală fac parte din absolut toate lucrurile din planul material, care include planeta noastră, stelele și galaxiile, ca și universul material, așa cum se întinde el în spațiu, dincolo de capacitățile noastre de percepție.

Energia- și Forța Vieții este pură, atotștiutoare, atotputernică, eternă și universală (ceea ce înseamnă că se găsește în absolut orice), nemuritoare și nesfârșită (se întinde nu numai pe o eternitate în urma noastră, ci și pe o distanță infinită în viitor), datorită capacității sale nelimitate, ea este conținută în toate lucrurile, și e o parte componentă esențială a fiecăruia dintre noi.

Precum particulele de APĂ care umple oceanul, așa umplă și ea tot spațiul și -însași- materia, la fel cum undele electromagnetice sunt prezente și învăluie -acelați- spațiu.
Putem afirma cu certitudine, că suntem înconjurați- și că trăim într-un ocean de energie format atât din Energie Vitală & Forță Vitală cât și din unde electromagnetice.

stars (sursa: NASA) Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta VitalaMare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile, ea fiind una din principalele trăsături și caracteristici aspeciei umane.
Aceaste trasaturi sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.

Munca cu psihicul ('lucrul' pe planul mental), este una dintre cele mai vechi căi- și modalitati umane de a mânui- și de a manipula (în sensul bun al cuvântului) energia invizibila, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înțeles, și chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere. (!)

Cunoasterea legilor care guverneaza energiile electromagnetice (deasemenea invizibile), determină -practic- toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii pâna la fizica subatomica- si cvantica.

Materia insasi este rezultata ca și intensificarea- și cristalizarea acestui câmp.
Tot ce vedem în jurul nostru este expresia sau manifestarea acestui unic câmp de Energie Vitală & Forță Vitală Universală.

Energia Vitală este energia primordială a vieții, fiind "combustibilul vital":
este CHI din traditia chineza, este PRANA din cea hindusa, și KÍ din traditia nipponă (japoneză).
(Pe o pagină de-a noastră, am adunat mai mult de 100 de nume ale acestei energii- și forțe mistice).

meditatie & relaxare | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Numeroase aplicații și tehnici tradiționale străvechi, folosesc Energia Vitală & Forța Vitală:
acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, chi-kung / qi gong, tai-chi / tai qi, tai-chi-chuan, este utilizata în yoga -posturile corporale(asana)- și tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse, în meditatie, contemplatie, relaxare, -re-vitalizare, etc..
Folosita -deasemeni- de milenii -deasemenea- în tămăduire și vindecare, respectiv, -auto-vindecare.

Este energia de bază folosita în Feng Shui (noi l-am perfecționat în Feng Shui Dinamic și Feng Shui Plus+ !), și în aplicatiile astrologice -modulate de energiile planetare-.
Este forța câmpului energetic ce face să funcționeze radionica, și -implicit- dispozitivele-, setările- și -desigur- programele radionice și psionice, inclusiv programele -digitale- radionice de manifestare.

Aceasta energie- și forță mistica -de-a lungulistoriei- a fost studiată și cercetată de mai multe persoane, savanți și oameni de stiinta, printre altele, și de către:
Hermes Trismegistus (numind-o "Telesma"), Paracelsus ( "Illiaster"), Franz Anton Mesmer ("Fluid Magnetic" și "magnetism aninal"), baronul Karl von Reichenbach ("Od" sau "forță odică"), Korschelt ("Radiație Solară Eterică"), dr. Kilner ("Aura"), dr. Wilhelm Reich ("Orgone" -sau; "orgon"), Are Waerland ("Auxones"), Dr. T. Galen Hieronymus ("Energie eloptica"), etc.
Alții aminteau de ea, ca 'Lumină Astrală', 'Spirit Universal', 'Conștiință Divină', 'Inteligență Infinită', etc.
(Pt mai multe informatii, vezi pagina: 'Scurt istoric despre Energia Vitală și Forța Vitală').

Unele dintre proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale este cea de omnipotență și omniprezentã, fiind prezentã întotdeauna, oriunde- și peste tot, dar -poate- mai important este faptul cã, are o concentratie variabilã în diferite locuri și în diferite perioade de timp.
Este polarizatã.
întrepătrunde- și penetrează toate formele, fiind în continuã învîluire și mișcare.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Norocul ți-l faci prin tine însuți.”
Bruce Springsteen

Energia Vitală & Forța Vitală

se aseamă energiei electromagnetice (EEM), fiindcă din ambele forme de energie, ființele umane percep numai o mica parte, doar o fractiune, cu ajutorul simturilor lor, și ambele energii variaza, fiind energii pulsative, dar...,
și mai importante sunt deosebirile între cele două forme de energie: Energia Vitală și Forța Vitală urmează legea "Entropiei negative" și neutralizeaza ușor spatiul fizic cu ajutorul unor 'structuri identice' sau cu ajutorul -așa numitelor- "legături structurale".

meditatie, relaxare si re-vitalizare cu ajutorul  Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Printre caracteristicile Energiei Vitale și Fortei Vitale putem aminti, că Energia Vitală & Forța Vitală există -deci- în mai mult de 3 dimensiuni.
Orice schimbare din lumea materiala este precedata de schimbarea acestui câmp. (!)

Energia Vitală și Forța Vitală întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate și neînsufletite, legând toate (obiectele) între ele.

Urmeaza legile inductiei armonice și ale rezonantei simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spatiul de lănga el va începe sa vibreze cu aceeasi frecventa, emitând acelasi sunet).
Câmpul Energiei Vitale și Fortei Vitale este pulsatoriu (deci; dinamic) și este fundamental sinergetic (adică; agentii separati care acționează simultan, au un rezultat total, mai mare împreună, decât suma efectelor lor luate separat).

Meditatie | Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala O caracteristică importantă a tuturor ființelor vii este interactiunea cu mediul înconjurator:
un set de semnale (interne sau externe) trec prin diferite nivele de abstractizare care pot (eventual) sa conduca la anumite tipuri- sau forme de actiune.
În mod tipic, o multitudine de perceptii este grupata în câteva abstractiuni (sau sub-abstractiuni), adica bogatia de perceptii si senzatii, sunt cristalizate -si îndreptate- în doar putine- sau doar cateva abstractii.

La oameni, acest proces este generalizator.
Odata cu evolutia speciei umane, capacitatea de percepție senzorială a crescut, și în mod concomitent a crescut și complexitatea proceselor de abstractizare.

Attention! Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Toate programele -mentale-, metodele sautehnicile (mentale), care au darul de a facilita obtinerea unor avantaje și au ca scoptransformarea dorintelor- și a 'viselor' în realitate, precum și atingerea telurilor fixate,utilizeazã fãrã exceptie (pentru cã sunt nevoite- și trebuie sã utilizeze!!) legãturile structurale și Energia Vitală și Forța Vitală Universalã.

Pentru orice activitate de succes -de obicei, efectuate la distanță (practi; la orice distanță!)- cu "energiile subtile", sunt necesare două componente esentiale,adică; doi factori de bază:
Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legăturile structurale, alcătuite din:
     Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legătura cu tendința (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -si programat-), si
     Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala legătura cu ținta (acesta reprezinta obiectul sau fiinta -persoana target- asupra careia se dorește să se actioneze), si...
        Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitala -factorul cel mai important și mai semnificant!- Energia Vitală & Forța Vitală.

exclam Orice activitate (mentală) [de auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol saucontrol mental], sau orice îndeletnicire sau tehnicã mentalã, (sau operațiune "magicã"), care face abstracăie, nesocoteșe sau pierde din vedere și eventual neglijează, oricare din acesti factori esențiali- și de bază, este sortită esecului, indiferent de intenție, voință, nivel de pregãtire spiritulă, sau orice altceva. (!)

Știm că Energia Vitală & Forța Vitală este izvorul, este rădăcina tuturor activitaților mentale, -deci implicit și a gândurilor-, știm că ea se poate transfera-, (i)radia- și direcționa.

Gândul este -totodata- originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei și a faptei, deci și a evenimentelor sau a trend-ului dorit.
Gândul este energie, și ca orice energie, este și purtătoare de informații.
Oamenii din toate timpurile -mai ales cei mai evoluati dpdv spiritual- au lucrat cu Energia Vitală & Forța Vitală și au utilizat-o pentru a-și realiza și a-și împlini visele- și dorințele.

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Succesul depinde de cantitatea de energie pe care o întrebuințăm în ceea ce facem."
J. Donald Walters

Energia Vitală & Forța Vitală

meditatie, relaxare armonizare chakre cu Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitalaeste esența, suflul vieții, ea stă la baza existenței, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale și mentale (rugăciuni, meditatie, etc.) precum și a tuturor activitaților psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare și -perfecăionare, autocontrol și control al minții, dezvoltarea personalității, metode de manifestare -conștienta-, etc.).

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere / forta psihica, care se manifestă și este folosită - fără excepție - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare și autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, în toate exercitiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la orice distanta), (în magie și în practicile magice-), ea fiind mediumul sau purtătoarea dintre scopul- sau efectul dorit (trend) și tinta (target).

energia chi & energia orgonica :: Echipamentele -generatoare- de Energie- si Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roEnergia Vitală & Forța Vitală poartă secretul permanentelor schimbări pozitive precum și a controlului minții de la distantă (de la orice distanta!), pentru ca Energia Vitală & Forța Vitală este sursa de putere, motorul și propulsorul tuturor activitatilor și îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeză gândul, și poate fi dirijat / directionat, transferat și transmis -cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanță.RAD 5: Echipament de Energie- si Forta Vitala (Chi Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uri

Preluind-o și utilizând-o conștient(!) în mod continuu, în toate activitățile dorite -fie ea fizică sau spirituală / psihică- o puteți folosi pt a obține avantaje semnificative, și pt a fi atinse -mai repede, mai ușor și mai elegant- ceea ce vă doriți, ceea ce v-ați programat, ceea ce doriți ca să fiți- sau ca să obțineți-, dobândiți și să posedati -bunuri materiale și spirituale, caracteristici, obiceiuri și proprietati, etc., etc.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala RAD 5: Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala (cu Chi Generator & Prana Generator & Orgon Generator) | Programare TREND-uri 

Acum, datorita Tehnologiei Energiei Vitale și Fortei Vitale, și datorita invenției Generatoarelor de EnergieVitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) și -desigur- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală acest lucru este posibil, și este mai ușor decât credeti- și vă imaginați!

Energia Vitală & Forța Vitală Universală generată- și emanată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală poate fi modulată -atât fizic, cât și virtual / mental- pentru a facilita obținerea anumitor "trend"-uri benefice dorite.
Utilizați-o conștient pentru a facilita obținerea succesului dorit!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Short introduction to the LifeEnergy and LifeForce.
Traducere si editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998, 2001-2003, 2007, 2009-2015. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala
  »»   


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


  »»   

Home... / Pagina index... (Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala)Energia Vitală  =  Forța Vieții
Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

Energii subtile invizibile

 

Energia Vitală & Forța Vitală (Forța Vieții)

 
omniprezenta și omnipotentă, este esența, suflul și sursa vieții, întrepătrunde toate formele și le dă viață.
Fara ea nu exista -fiindcă, nu poate exista- viața.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic ManifestareEste o forță invizibilă care mentine totul in viață, ne înconjoară în permanență și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica si psihica, dezvoltarea personala, fericirea, echilibrul, armonia si bunastarea.

De-alungul istoriei umanitatii, Energia Vitală & Forța Vitală a primit mai multe nume (fiind "chi" la chinezi, "kí" la nipponi (japonezi) si "prana" la indusi, ca sa amintim doar cele mai cunoscute si mai raspandite), si -deasemenea- a fost folosita pt- si in nenumarate scopuri si obiective.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Program Radionic de Manifestare cu o setare specifică pt creșterea energiei și a vitalității

Aceasta energie mistică, creativa si pozitiva, poate fi preluata -constient- si utilizata in toate activitatile noastre, indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul si avantajul Dvs. precum si a celor dragi.
Folosindu-l -constient- se pot obtine avantaje semnificative, si pot fi atinse -mai usor, mai repede si mai elegant- telurile, scopurile si obiectivele propuse- si programate.

...Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală Universală -așa cum le arată și numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu- Energie Vitală & Forță Vitală !

Suntem în permanență înconjurați de    
 

energii invizibile.

 
Energia gravitațională și energia electro-magnetică, sunt doar două dintre cele mai cunoscute.

   Exista totodată o energie mistică, unică, omniprezentă și omnipotentă și atotputernică din care toate au emanat.
   
 

Energia Vitală & Forța Vitală Universală

 
este energia esențială în Univers, de natură subtilă, de cele mai multe ori invizibilă, din care sunt formate- și emanate toate celelalte energii.

RAD 1000 :: Dispozitiv Radionic cu Generator de Energie- si Forta Vitala (Chi-, Prana-, Od-, Orgon/Orgone) incorporat, alimentat si actionat cu Energie- si Forta Vitala UniversalaAceastã Energie Vitală & Forță Vitalã Universalã este consideratã ca element de bazã si sursã a vietii.
Este izvorul tuturor lucrurilor.
Fara ea nu este, si nu poate exista viata.

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic RAD 1000 alimentat cu Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & Pranic și Orgonic integrat 

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții "Sunt mult mai multe realități obiective in Univers, decât ființe vii".
"There are more objective realities than living beings in the universe".
Karl Hans Welz

 

Energia Vitalã

 
este esența și suflul vieții, care trece prin toate formele și le dã viatã.   
Este un fluid nelimitat de energie divină.
 

"Energia a fost, este, și întotdeauna va fi".

Energia Vitală este energia primordială a vieții: este acea Forță Vitală fundamentală care este cunoscută și folosită de cei care sunt în strâns contact cu Natura.
Energia fundamentala este Energia Vitala Universala ce patrunde în intreg spatiul si care este sursa tuturor celorlalte forme de energie.
Energi Vitală este combustibilul organismului, Forța Vieții care o guvernează, o animează, o întreține și o menține în viață.

Un adevăr demult știut (dar din păcate uitat, sau neglijat in zilele noastre): fără Energie Vitală & Forță Vitală nu există acăiune- sau efect la distanță !!

Puteti simtii -si prelua- efectiv Energia- & Forta Vitala, daca parcurgeti si efectuati Testul nostru -simplu si gratuit- pt transferul la -orice!- distanta, si pt perceptia -constienta- a Energiei Vitale & Fortei Vitale !

Având în vedere tradiția spirituală, de-a lungul istoriei, Energia Vitală & Forța Vitală a fost folosita in nenumarate scopuri, si a primit diverse nume, (pe o pagina de-a noastra am adunat mai mult de 100 de nume a Energiei- si Fortei Vitale).
Prana, Chi, Ki, si Mana sunt doar unele dintre -poate- cele mai cunoscute.

RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala :: Program Radionic ManifestarePrivind prin prisma abordarii stiintifice, in traditia stiintifica occidentala multi practicanti din Vest au cercetat si ei aceasta energie mistica, numele dat -de obicei- reflecta un anumit aspect -cercetat- al ei.

Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HD Echipament de Energie și Forță Vitală de tip Radionic cu Generatoare Chi & Generatoare Orgonice incorporate si integrate

Putem aminti aici pe Mesmer (fluid magnetic si magnetism animal), baronul von Reichenbach (Od), Korschelt (Radiatie Eterica Solara), sau pe dr. Kilner (aura), dr. Wilhelm Reich (orgon / orgone), sau dr. Abrams, dr. Ruth Drown si dr. George de la Warr, etc., printre cei care au efectuat cercetări și observatii stiintifice în secolul XX.
(și nu degeaba am evidentiat titulatura de 'dr.' in fata numelor respective).

La inceputul anilor '90, dupa mai mult de 30 de ani de cercatari si experimente vaste si multiple cu Energia Vitală & Forța Vitală Universala, Dl. Karl Hans Welz inventeaza si construieste pt prima data in istorie primul Echipament de Energie Vitală si Forta Vitala care este in stare să genereze si sa dezvolte aceasta forță benefică și energie creatoare,adică
Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic).

Inapoi la inceputul paginii... Generator de Energie Vitala

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Dezvoltă o atitudine de recunoştinţă şi mulţumeşte pentru toate cele ce ţi se întâmplă, ştiind că fiecare pas înainte este un pas către a realiza ceva mai mare şi mai bun decât situaţia ta actuală.”
Brian Tracy

Energii invizibile

Acest capitol -precum și aceste pagini despre aceasta energie mistica- este doar o scurta introducere în tainele teoriei si tehnologiei Energiei Vitale & Fortei Vitale.

Mare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.

Mănuirea energiilor invizibile este una din principalele trasaturi si caracteristici a speciei umane.
Aceaste trasaturi sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi cai si modalitati umane de a mânui- si manipula energia invizibila, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înteles, si chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere.

Legi Universale

Cunoasterea legilor care guverneaza energiile electromagnetice -EEM- (deasemenea invizibile), determina practic toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii pâna la fizica subatomica.

Lumina vizibila este doar o mica parte si sectiune a spectrului larg al undelor si vibratiilor electromagnetice.
Cea mai mare parte a acestui spectru este invizibila.
Analiza conceptelor despre lumina vizibila, extinderea si dezvoltarea acestor concepte, au condus la cunoasterea energiei electromagnetice, a numeroaselor si multiplelor ei aplicatii în tehnologiile moderne.

dragonExista si o alta energie -tot invizibila- cu care oamenii sunt în contact si despre care au cunostinta de mii de ani, si pe care unii oameni -mai evoluati spiritual-, au utilizat-o dintotdeauna, practic de cănd omenirea se afla pe aceasta planeta.

Aceasta energie este

Energia Vitală Universală.

 
Ea este pretutindeni, se gaseste peste tot în jurul nostru, în acelasi fel ca si undele electromagnetice care ne înconjoara.

immToate fortele de interactiune, inclusiv gravitatia, forta electromagnetica si cea nucleara provin din acelasi câmp de Energie Vitală & Forta Vitala Universala.
Precum particulele de apa umple oceanul, asa umple si ea spatiul si -însasi- materia.
Cu alte cuvinte, putem afirma ca traim într-un ocean de energie format atât din Energie Vitală & Forta Vitala cât si din unde electromagnetice.

Inapoi la inceputul paginii... Generator de Energie Vitala

Ce este această ENERGIE- și FORȚA benefică, pozitivă și creativă?

Motto:
"Ce e această forță, nu o pot spune. Dar sunt sigur că ea există".
Alexander Graham Bell

Departe de noi gândul, ca sa afirmăm că putem da o definitie clara si concisa a acestei energii- si forte mistice, incercam doar ca sa va prezentam acele informatii importante si relevante, cu ajutorul carora puteti ca sa va alcatuiti o idee -cat de clara- despre ea.

Exista o energie mistica, unica si atotputernica din care toate au emanat.

LPOG 2400 Echipament Mental & PsihoTrainer :: Echipamente de Energie- si Forta VitalaAceastã Energie Universalã este consideratã ca element de bazã si sursã a vietii.
Este izvorul tuturor lucrurilor. Fara ea nu este, si nu poate exista viata.

Energia Vitalã este esenta si suflul vietii, care trece prin toate formele si le dã viațã.
Este un fluid nelimitat de energie divină.

Insasi intregul Univers este o masa enorna de energie permanent pulsatorie.
In lumea noastra totul pulseaza.
Toatã materia vie -sau neînsufletitã- este compusã si -intre-pãtrunsã de aceastã Forță Vitală și Energie Universalã.

Energia Vitală Universală este baza întregii noastre existente.

Energia Vitală universala este o energie completa, echilibrata, armonioasa, creativa si binefacatoare -benefica-.
Aceasta energie provine de la o sursa -de energie- universala care nu poate fi localizata fizic, dar poate fi considerata o creatie -si o emanatie- a Atotputernicului.

Energia Vitală & Forța Vitală Universală este energia esentiala în Univers, de natura subtila, de cele mai multe ori invizibila, din care sunt formate- si sunt derivate toate celelalte energii.

Câmpul de Energie Vitala Universala este într-o continua miscare si curgere, deci Energia Universala curge fara întrerupere în toate directiile si tot timpul.

Energia Vitala Universala patrunde în toate elementele si în toate câmpurile energetice.
Este Forta Vietii, de care are nevoie fiecare celula pentru a se dezvolta si care -totodată- întretine toate formele de viata.

Tot ceea ce exista este parte din Sursa din care totul se manifesta.
Diversele vibratii ale acestui câmp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei. Absolut tot ceea ce exista si absolut tot ce se intampla este manifestarea acestei energii absolute.

Materia insasi este rezultata ca si intensificarea- si cristalizarea acestui câmp.
Tot ce vedem în jurul nostru este expresia sau manifestarea acestui Unic câmp de Energie Vitală & Forta Vitala Universala.
Acest câmp mobil transporta o cantitate uriasa de energie, pe care noi o numim Energie Vitală & Forta Vitala Universala.

Albert EinsteinAlbert Einstein a dovedit deja la inceputul secolului trecut (pasind pe urmele lui Maxwell și Lorentz), ca materia insasi este o forma a energiei, prin celebra sa formula a relativitatii E=mc2 (unde E este energia, si este egala cu masa ori patratul vitezei luminii. "c" este viteza luminii, si este egal cu aproximativ 3 ori 10 la puterea a opta, adica 300 000 000 m/s [metrii pe secunda]).
Energia este (la randui) -si- informatie, si -desigur- si inversul acestei afirmatii este adevarata.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie.
Insasi trupurile noastre -si cel fizic- reprezinta un câmp energetic, ce oscileaza si vibreaza individualizat, strâns si constant cu câmpul -si fluxul- Universal, înconjurator.
Acest câmp Energetic Universal înconjurator hraneste continuu cu Energie Vitala Universala corpurile noastre.

Toata materia din jurul nostru sunt numai diferite vibratii ale unicului câmp Universal de Energie Vitală & Forta Vitala si orice separare este doar o iluzie.
Diversele vibratii ale acestui câmp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei.

Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice.
Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. acționează unitar si simultan, la toate nivelurile, în toate partile corpului, organelor si celulelor.
în corpul uman ea se numeste Energie -subtila- Umana.

Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie (frecventa). Trairile si sentimentele pozitive creaza energie pozitiva, iar cele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile -stim deja acest lucru- se pot chiar si materializa.

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: dezvoltarea, perpetuarea si evolutia vietii. Iar, fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula.

Majoritatea bolilor sunt cauzate de lipsa partiala sau dezechilibrul Energiei Vitale, energie pe care corpul nostru o primeste si o preia -in primul rand prin ajutorul chakrelor- din Campul de Energie Vitală & Forta Vitala Universala.

Toti oamenii au nevoie de aceasta Energie Vitala Universală pentru a putea exista si toti oamenii receptioneaza aceasta energie benefica cu fiecare celula a corpului lor.

Energia Vitală & Forta Vitalã poartã secretul schimbãrilor pozitive permanente precum si a controlului mintii de la distantã (de la orice distantã!), pentru cã Energia- & Forta Vitalã este sursa de putere, motorul si propulsorul tuturor activitãtilor si îndeletnicirilor mentale -si fizice-.

Sus, la inceputul paginii...

Motto | Citate:
energie vitală & forța vieții ”Ceea ce aveţi de făcut este să trăiţi în bucurie, iar acest lucru este posibil umplându-vă mintea cu gânduri de iubire, compasiune şi iertare.”
Brian Tracy

Energia Vitală = Forța Vieții

"Energia a fost, este, și întotdeauna va fi".
Energia Vitală este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu Natura, este CHI din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa.
Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc Energia Vitală & Forța Vitală: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti (chi kung, tai chi), posturile corporale in yoga (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.

Energia Vitală & Forța Vitală este = Chi = Kí = Mana = Prana = Od  = Orgon / Orgone = Energia-X, Bio-Energie, etc., etc., si este "combustibilul vital".

Energia Vitalã, sau Forta Vitalã yin-yang(sau; PRANA -si Kundalini- la indusi, MANA la polinezieni, CHI -sau QI- la chinezi, KI la japonezi, PNEUMA la greci, MUNIA sau MAGNALE la Paracelsus, FLUID MAGNETIC și MAGNETISM ANIMAL la Franz Anton Mesmer, SPIRITUS la Fludd, ORGON / ORGONE la Wilhelm Reich, OD la Baronul Karl von Reichenbach, ELAN-VITAL la Henri Bergson, ), AUXONES la Are Waerland, ENERGIE ELOPTICĂ la Dr. T. Galen Hieronymus, ALCAHEST la Van Helmond, AZORTH la alchimisti, BIO-PLASMA la cercetatorii rusi, BIO-ENERGIE la tamaduitori, etc., etc.)- pe o pagina de-a noastra am adunat peste 100 de nume a acestei energii universale mistice!) este aceea energie subtilã sau fortã psihicã, care se manifestã- si este folositã - intotdeauna, si fãrã exceptie! - în orice îndeletnicire, precum si în toate activitãtile (fie ea fizica sau mentala).
De exemplu, cuvãntul "Prana" se poate traduce ca "energie absolutã".

aEnergia Vitală & Forța Vitală este esenta, suflul vietii, ea sta la baza existentei, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale si mentale (rugaciuni, meditatie, etc.) precum si a tuturor activitatilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare si -perfectionare, autocontrol si control al mintii,

Energia Vitală & Forța Vitală este aceea energie subtila sau putere/forta psihica, care se manifesta si este folosita - fara exceptie - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituala, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare si autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalitatii, în toate exercitiile si tehnicile de autocontrol mental si control al mintii (la orice distanta), (în magie si în practicile magice-), ea fiind mediumul sau purtatoarea dintre

Energia Vitală constituie secretul schimbarilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Forta Vitala este motorul si sursa de putere a tuturor activitatilor si îndeletnicirilor mentale!

Energia Vitală & Forța Vitală (“puterea psihica”) este mediumul purtator spre tinta pentru a obtine efectul dorit.
wax Mai mult, Energia Vitală & Forța Vitală amplifica tendinta spre schimbarile -pozitive- dorite într-un câmp energetic puternic, care înconjoara persoana (aleasa ca) tinta, pentru a cauza, provoca si determina un efect (mult mai) puternic!
Este ca si câmpul de forta al Destinului pe care persoana -aleasa ca- tinta îl are si îl poarta cu sine: o forta a Destinului care ofera panta sau înclinatia care va conduce spre scopul- si telul urmarit si dorit.

Un adevar demult stiut (dar din pacate uitat, sau neglijat in zilele noastre): fara Energie Vitală & Forta Vitala nu exista actiune- sau efect la distanță !!

Puteti simtii -si prelua- efectiv Energia Vitală & Forta Vitala, daca parcurgeti si efectuati Testul nostru -simplu si gratuit- pt transferul la -orice!- distanta, si pt perceptia -constienta- a Energiei- și Forței Vitale !

RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend :: Echipamente de Energie- si Forta Vitala | Energizare, optimalizare si purificare apa potabila cu RAD 5Energia Vitală & Forța Vitală poarta secretul permanentelor schimbari pozitive precum si a controlului mintii de la distanta (de la orice distanta!), pentru ca Forta Vitala este sursa de putere, motorul si propulsorul tuturor activitatilor si îndeletnicirilor mentale.

Energia Vitală & Forța Vitală urmeza gândul, si poate fi direcționată și transferată cu ajutorul unor "legături structurale" adecvate- la orice distanta.
Transferul structural caracteristic Energiei Vitale & Fortei Vitale este de asemenea motivul pentru care Forta Vitală & Energia Vitala poate fi directionata si dirijata mental.
Deci, gândurile noaste pot fi dirijate, au putere creatoare, se pot manifesta si materializa. (!)

exclamEchipamentele noastre de Energie Vitală & Forta Vitala -în timpul funcționării lor- generează- și emit -în permanență- aceasta Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, care -apoi- poate fi preluată, și poate fi folosită -practic- în fiecare activitate dorită -indiferent dacă ea este una mentală sau fizică !!
Folosiți-o acum și Dvs. pt avantajul și succesul Dvs., și a celor dragi!

Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce.
Vezi si pagina 'Bibliografie recomandata'.
© Traducerea, redactarea, editarea si adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! © Copyright


Submeniu


 

 
 
:: ORGON .ro ::    
www.orgon.ro
Ora exacta (se incarca): 
 
:: ORGON = Energia Vitală = Forța Vieții: Puterea Universului -acum- la îndemâna Dvs.! ::
Harta pagini Email / Mesaj Prima pagina
:: ORGON = Energia Vitală = Forța Vieții: Puterea Universului -acum- la îndemâna Dvs.! ::  |  www.orgon.ro / Energia Orgonică = Energia Vitală & Forța Vieții | ~ GENERATOARE ORGONICE originale: Energie- și Vitalitate pt protecția- și pt succesul Dvs.! ~ | Template: topphoto-ro | ORGON .ro
Titlul paginii web / Title: Energia Orgonică = Energia Vitală & Forța Vieții | Descripția paginii / Description: :: Întroducere în tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și Forței Vitale ORGONICE Universale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală ORGONICĂ | Generatoare originale ORGONice de Putere din ORGONITA direct de la Inventator | Protectie- și siguranță energetică, energie, forță, putere și vitalitate ::  |  Site slogen: Energia ORGONICĂ: Energie și Vitalitate pt Dvs., pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- și dați forță (vitală) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a se manifesta și materializa !
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul -și unicul- distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală și Forța Vieții ORGON dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor exclusiv in Europa Centrala- si de Est ale Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie Vitală si Forta Vitala ORGON | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații | Energizare cu ORGON   |   :: ORGON = Energia Vitală = Forța Vieții: Puterea Universului -acum- la îndemâna Dvs.! :: / Energia Orgonică = Energia Vitală & Forța Vieții
[ www.orgon.ro / Energia Orgonică = Energia Vitală & Forța Vieții | Contact :: Email | Mesaj | Harta site | 4133 | www.orgon.ro /Energia-Orgonica---Energia-Vitala---Forta-Vietii | topphoto-ro | ORGON .ro ]
Keywords: energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, reich, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, ENERGIE VITALĂ, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, wilhelm reich, reichenbach, bergson, abrams, welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ORGON / Energia Orgonică | Keytags: ENERGIE VITALĂ ORGON, manifestare conștientă, idee, genialitate, creare, materializare, generator forta vitala, GENERATOARE ORGONICE, echipament energie vitala, protecție energetică, ECHIPAMENTE generatoare de ENERGIE VITALĂ originale, ORGONIT
ORGON: Energia Orgonică | Generatoare Orgonice din SuperOrgonită
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators CANADA | LifeForce Equipment with integrated LifeForce Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy Equipment with integrated LifeEnergy Generators LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala   EU:ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro